15-Jaar

Ons team

Deskundig en persoonlijk.
Wij zijn een deskundig, ervaren en klein makelaarskantoor gevestigd aan de Haagweg 68 in Rijswijk, Zuid Holland. Vandaar uit zijn wij actief als makelaar en taxateur in Den Haag, Leidschendam, Nootdorp, Pijnacker, Rijswijk, Voorburg, Wassenaar, Delft en Zoetermeer.
Wij hebben jarenlange ervaring in de particuliere woningmarkt. 

Onze makelaars en taxateurs zijn gecertificeerd en aangesloten bij de branchevereniging VBO en ingeschreven in het taxatie register NRVT en aangesloten bij het NWWI.  
Wij zijn een klein en persoonlijk kantoor met een klein team van zes betrokken medewerkers:  twee makelaars, drie kantoormedewerkers en één financieel adviseur.  Hierdoor zijn de lijnen kort en kennen wij al onze klanten.
Wij bieden vakmanschap en zekerheid!
Als lid van een gedegen brancheorganisatie weet u zeker dat de VBO-makelaar:
• Gecertificeerd is volgens ISO 17024, dit is een garantie voor vakbekwaamheid;
• Werkt volgens de Algemene consumentenvoorwaarden die zijn opgesteld in samenwerking met
   Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond;
• Beschikt over een kwalitatief hoogstaand taxatienetwerk;
• Permanente educatie volgt en wordt getoetst op zijn of haar up-to-date kennis.

Proactieve en flexibele aanpak, afgestemd op uw situatie en wensen.

Wij nemen initiatief en bedenken actief manieren die het verkoop-of aankoopproces van uw woning ten goede komen. Wij wachten niet af maar gaan op zoek naar een potentiële koper voor uw woning. 
Ook denken wij met u mee tijdens het verkoop- of aankoopproces van uw woning.
Onze werkwijze kenmerkt zich door een hoge flexibiliteit. Want elk huis en situatie is uniek en vraagt dus om een andere aanpak.

Ook bereikbaar buiten kantoortijden.
Wij weten als geen ander dat het (ver)kopen van een woning een spannend traject is, waarbij emoties en geld een belangrijke rol spelen. En dat het voor u belangrijk is dat u contact op kunt nemen wanneer u  vragen heeft. Daarom kunt u ons ook buiten kantoortijden goed bereiken.

  

Onze medewerkers:

teamlidmail

Freek Fontein

Register Makelaar Taxateur Wonen en sinds 2002 oprichter en eigenaar van Freek Fontein Makelaardij. Woont al vanaf zijn 1e levensjaar in Den Haag en inmiddels al lang samen met echtgenote Sandra en hun zoon en dochter. Hobby’s zijn fitness/cardio, reizen, muziek en voldoende tijd proberen te maken voor vrienden en gezin.

teamlidmail

Steven Went

Gecertificeerd Makelaar Wonen en sinds 2016 werkzaam bij ons kantoor. Steven staat bekend om zijn enthousiasme en enorme betrokkenheid bij zijn klanten. Steven is 34 jaar, woont sinds zijn geboorte in Den Haag en tennist in zijn vrije tijd op een behoorlijk niveau. Daarnaast is hij gek op sporten, reizen en lekker eten.

teamlidmail

Denise Claasen

Administratief medewerker en uw eerste contact bij binnenkomst op ons kantoor en aan de telefoon. Altijd opgewekt en bereid om u te helpen en met u mee te denken en inmiddels onmisbaar geworden in ons team! Denise woont in Rijswijk, is moeder van dochter Lilou van 12 jaar en tennist graag actief in haar vrije tijd.

teamlidmail

Sandra Fontein

Assistent Makelaar en medewerker Expats en Rentals. Sandra is vanaf de oprichting in 2002 betrokken bij en werkzaam voor het kantoor van haar man. Zij is parttime werkzaam op kantoor en combineert dit met haar rol binnen haar gezin met 2 lieve tienerkinderen. Hobby’s van Sandra zijn reizen, gezellige dingen ondernemen met vrienden en familie.

teamlidmail

Gary Linsley

Onafhankelijk en erkend financieel adviseur met 20 jaar ervaring in de financiële dienstverlening. Gary is gespecialiseerd in hypotheekadvisering, particuliere schadeverzekeringen en aanvullende pensioenen. Sinds 2013 maakt Gary onderdeel uit van ons team. Gary is getrouwd, heeft 2 kinderen en in zijn vrije tijd studeert hij Italiaans.

teamlidmail

Amanda Castan

Enthousiast administratief medewerker en is begin dit jaar ons team parttime komen versterken. Met haar achtergrond in de makelaardij kon zij moeiteloos aansluiten. Amanda is sociaal gedreven en is moeder van een puberzoon. Zij houdt van een gezonde levensstijl waarin sport en lekker eten centraal staan.