Huis verkopen

U wilt uw woning verkopen? Wij hebben jarenlange ervaring en helpen u graag en goed!
Het verkopen van uw woning is een spannend traject waarbij u met allerlei, vaak onbekende, zaken in aanraking komt waar u niet altijd direct raad mee weet. Logisch, want een woning verkopen doet u waarschijnlijk maar enkele keren in uw leven.

Wij begeleiden u tijdens het gehele proces, waarbij wij alles in het werk stellen om de hoogst mogelijke verkoopprijs voor u te realiseren, binnen een voor u acceptabele termijn.
We hebben een proactieve aanpak, gaan actief op zoek naar een potentiële koper en denken met u mee tijdens het verkoopproces. Is de potentiële koper enthousiast over uw woning, maar valt de keuken bijvoorbeeld niet in de smaak? Dan zoeken wij samen met de potentiële koper naar een passende oplossing.
U krijgt te maken met één van onze twee makelaars, Freek Fontein of Steven Went. Deze makelaar blijft uw persoonlijke aanspreekpunt gedurende het hele verkooptraject. Wel zo prettig.Wij vinden het belangrijk onze opdrachtgevers en hun wensen goed te kennen en nemen de tijd om ons te verdiepen in uw situatie. Want elke opdrachtgever en verkoop is uniek en vraagt dus om een eigen persoonlijke aanpak.

 

Wat doen wij als full-service verkoopmakelaar voor u?

Wij:

 • Stellen een optimale, marktconforme vraagprijs  en marktwaarde van uw woning vast
 • Maken een pakkende verkooppresentatie van uw woning, inclusief fotoreportage, 2D/3D plattegronden, video en passende omschrijving
 • Vermelden uw woning op funda.nl, freekfontein.nl en vbo.nl
 • Promoten uw woning via andere media partners via o.a. Jaap.nl en Pararius.nl 
 • Vermelden uw woning op Facebook en Instagram met veel volgers
 • Plaatsen van een presentatie (A3 formaat) in onze FULL LED etalage
 • Plaatsen een opvallend ´Te Koop´ bord
 • Zorgen voor gratis deelname aan de landelijke openhuizendag (2x per jaar)
 • Verzorgen van bezichtigingen en bespreken de resultaten direct met u
 • Voeren onderhandelingen namens u
 • Maken de koopakte op
 • Leveren alle benodigde stukken aan de notaris
 • Inspecteren de woning voor notariële overdracht
 • Begeleiden u tot en met de sleuteloverdracht bij de notaris

Hoe ziet het verkoopproces er uit?

Een van onze  makelaars neemt eerst vrijblijvend uw woning op en hoort uw wensen aan, op een voor u gewenst moment. Ieder huis is uniek en vergt een op maat gesneden plan van aanpak dat wij opstellen en met u bespreken. U krijgt een gedegen advies met daarbij de beste verkoopstrategie, de getaxeerde, actuele marktwaarde van uw woning en onze adviesvraagprijs. En de te verwachten verkooptijd.

Wij betrekken u optimaal/maximaal tijdens het verkooptraject en er is regelmatig persoonlijk en nauw contact. Zo plaatsen wij de verkooppresentatie van uw woning pas ná uw goedkeuring op diverse websites zoals Funda. En koppelen wij bezichtigingen direct na afloop persoonlijk aan u terug. 
U krijgt uw eigen online verkoop dossier waarop u 24/7 kunt inloggen om de laatste status van het traject in te zien. En wanneer u vragen heeft, kunt u ons buiten kantoortijden telefonisch bereiken.

Potentiële kopers van uw woning kunnen, in overleg met u, ook buiten kantooruren bij ons terecht voor bezichtigingen en telefonische informatie over uw woning. Zodra er een bieding op uw woning komt van een kandidaat koper, wordt deze uitgebreid met u besproken en adviseren wij u over de beste strategie. Wij onderhandelen namens u op professionele wijze en maken de koopakte na overeenstemming met kopers op waarin uw belangen worden gewaarborgd. 

Voor de ondertekening nemen wij de koopakte uitgebreid met u door.
En wij dragen tot slot zorg voor een correcte afwikkeling van de eigendomsoverdracht bij de notaris, nadat wij samen met u en de kopers de woning hebben geïnspecteerd.

Kosten van onze dienstverlening

De kosten voor onze dienstverlening verschillen per woning en het verkooptraject en zijn afhankelijk van uw wensen. U ontvangt van ons altijd vooraf een aantrekkelijk voorstel op maat.

Heeft u interesse om uw woning te verkopen? Neem dan vrijblijvend contact op en wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

 

Wij hebben tevens genoeg digitale mogelijkheden!

Woningpresentatie met 360 graden tour en woningvideo
Woning verkocht? Teken de koopakte digitaal!

 

Thuis de koopakte ondertekenen
Bij Freek Fontein Makelaardij was het al mogelijk om de koopakte digitaal te ondertekenen. Het is dan niet meer nodig om met kopers en verkopers op ons kantoor af te spreken om samen de koopakte te tekenen. 

 

Uw woning altijd virtueel presenteren met video en 360°-fotografie
Als voorbereiding op de aankoop of verkoop van een woning, wil je zoveel mogelijk informatie inwinnen. Onze woningpresentaties geven je veel informatie over de woning. Naast de standaard teksten en fotografie, geven wij je eventueel ook een goed beeld van de woning met een professionele video en 360°-fotografie.

 

Neem contact op

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie.