Nu verkopen of nog langer wachten?

Wat is mijn huis nu precies waard?

Dat is iets wat veel mensen zich nu afvragen. Het afgelopen jaar zijn er fors meer woningen verkocht dan in dezelfde periode een jaar eerder en zijn de prijzen behoorlijk gestegen.
De makelaar-taxateurs van Freek Fontein Makelaardij bieden daarom gratis en vrijblijvend een (over)waardebepaling van uw woning aan.

Gratis en vrijblijvend

Vanzelfsprekend is een waardebepaling een momentopname. Een waardebepaling is geen volledig taxatierapport, maar wel erg waardevol. Het geeft u inzicht in de huidige marktwaarde van uw woning en de eventuele verkoopstrategie.

Er zijn veel marktfactoren die meetellen bij het bepalen van de waarde van een huis. Reparaties en uitbouwen beïnvloeden de waarde van het huis vaak positief. Bovendien zal de marktwaarde van een huis worden beïnvloed door het aantal vergelijkbare huizen in hetzelfde marktgebied, ligging, omgeving, staat van onderhoud, wel of geen garantie op de woning, enzovoort. Ook heeft u te maken met factoren buiten uw invloedssfeer, zoals bestemmingsplannen, economische en politieke ontwikkelingen of fiscale beleidsmaatregelen. De makelaar taxateurs van Freek Fontein Makelaardij nemen al deze factoren mee in de gratis (over)waardebepaling van uw woning.

Voor het maken van een afspraak op een moment wanneer het u schikt vult u het aanvraagformulier in op deze pagina of u neemt vrijblijvend contact met ons op. 

Ja, ik wil een gratis waardebepaling!