Taxatie

NWWI Taxatie

U wilt uw woning laten taxeren voor een hypotheekaanvraag, een opstalverzekering of een aanvraag Nationale Hypotheek Garantie (NHG)?  Dan bent u bij ons aan het goede adres.
Een woningtaxatie (NWWI taxatie) is onder meer nodig bij de aan- of verkoop van een woning, bij het regelen van een echtscheiding of bij een aanvraag of wijziging van een hypotheek.
Onze taxateurs zijn bevoegd te taxeren voor alle banken en geldverstrekkers in Nederland. Tevens zijn wij aangesloten bij het NWWI en het NRVT. Hierdoor werken wij volgens een gestandaardiseerde methode voor de taxatie.

Het NWWI controleert zowel de taxateurs als de taxaties zelf. Daarmee is de kwaliteit van een woningtaxatie met het NWWI-keurmerk gegarandeerd.
Alleen gecertificeerde en geregistreerde makelaars/taxateurs, die bovendien zijn aangesloten bij een brancheorganisatie, mogen namelijk taxeren voor Nationale Hypotheek Garantie. Ook banken en financiële instellingen scheiden op deze manier het kaf van het koren. VBO makelaars/taxateurs voldoen aan deze voorwaarden. 

Onze makelaar/taxateurs vermelden zijn taxatiebevindingen in een goed leesbaar taxatierapport met een gedegen onderbouwing: bijvoorbeeld met wijkgegevens, gebruikte materialen, marktsituatie van vergelijkbare woningen in de buurt, functionele indeling en bestemmingsplannen. Zo ontstaat een gedegen en onafhankelijk taxatierapport van een betrouwbare makelaar/taxateur die de wijk kent en uw woning goed op waarde weet te waarderen.

Gerechtigde taxateurs

Heeft u een NWWI taxatie nodig van een woning in de regio Haaglanden? Onze taxateurs zijn gerechtigd een NWWI taxatie voor u te verrichten in o.a. Delft, Den Haag, Leidschenveen, Nootdorp, Pijnacker, Rijswijk, Rotterdam, Voorburg, Wateringse Veld, Ypenburg en Zoetermeer.

Vraag uw NWWI taxatie aan

Neem contact op

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie.