Vacature info@freekfontein.nl 070 - 30 30 051

Ons team

Freek Fontein

Freek Fontein

freek@freekfontein.nl

Register Makelaar Taxateur Wonen en sinds 2002 oprichter en eigenaar van Freek Fontein Makelaardij. Woont al vanaf zijn 1e levensjaar in Den Haag en inmiddels al lang samen met echtgenote Sandra en hun zoon en dochter. Hobby’s zijn fitness/cardio, reizen, muziek en voldoende tijd proberen te maken voor vrienden en gezin.

Steven Went

Steven Went

steven@freekfontein.nl

Gecertificeerd Makelaar Wonen, mede eigenaar en sinds 2016 werkzaam bij ons kantoor. Steven staat bekend om zijn enthousiasme en enorme betrokkenheid bij zijn klanten. Steven is 37 jaar, woont sinds zijn geboorte in Den Haag en tennist in zijn vrije tijd op een behoorlijk niveau. Daarnaast is hij gek op sporten, reizen en lekker eten.

Denise Claasen

Denise Claasen

secretariaat@freekfontein.nl

Administratief medewerker en uw eerste contact bij binnenkomst op ons kantoor en aan de telefoon. Denise is sinds 2016 werkzaam bij ons, is altijd opgewekt, bereid om u te helpen, mee te denken en onmisbaar geworden in ons team! Denise woont in Rijswijk, is moeder van dochter Lilou van 14 jaar en tennist graag actief in haar vrije tijd.

Sandra Fontein

Sandra Fontein

sandra@freekfontein.nl

Assistent Makelaar en verantwoordelijk voor de boekhouding binnen ons kantoor. Sandra is vanaf de oprichting in 2002 betrokken bij en werkzaam voor het kantoor van haar man. Zij is parttime werkzaam op kantoor en combineert dit met haar rol binnen haar gezin met 2 lieve kinderen. Hobby’s van Sandra zijn reizen, gezellige dingen ondernemen met vrienden en familie.