Ons team

Freek Fontein

Freek Fontein

freek@freekfontein.nl

Register Makelaar Taxateur Wonen en sinds 2002 oprichter en eigenaar van Freek Fontein Makelaardij. Woont al vanaf zijn 1e levensjaar in Den Haag en inmiddels al lang samen met echtgenote Sandra en hun zoon en dochter. Hobby’s zijn fitness/cardio, reizen, muziek en voldoende tijd proberen te maken voor vrienden en gezin.

Steven Went

Steven Went

steven@freekfontein.nl

Gecertificeerd Makelaar Wonen, mede eigenaar en sinds 2016 werkzaam bij ons kantoor. Steven staat bekend om zijn enthousiasme en enorme betrokkenheid bij zijn klanten. Steven is 37 jaar, woont sinds zijn geboorte in Den Haag en tennist in zijn vrije tijd op een behoorlijk niveau. Daarnaast is hij gek op sporten, reizen en lekker eten.

Sandra Fontein

Sandra Fontein

sandra@freekfontein.nl

Assistent Makelaar en verantwoordelijk voor de boekhouding binnen ons kantoor. Sandra is vanaf de oprichting in 2002 betrokken bij en werkzaam voor het kantoor van haar man. Zij is parttime werkzaam op kantoor en combineert dit met haar rol binnen haar gezin met 2 lieve kinderen. Hobby’s van Sandra zijn reizen, gezellige dingen ondernemen met vrienden en familie.

Evi Smit

Evi Smit

secretariaat@freekfontein.nl

Maak kennis met Evi, jouw eerste aanspreekpunt zodra je ons kantoor binnenstapt of ons belt. Ze is 20 jaar en onze secretarieel medewerker binnendienst, die haar werk op kantoor combineert met haar passie voor fotografie als freelance fotografe. Woonachtig in Voorburg, vind je haar buiten kantooruren vaak bezig met creatieve projecten of het ontdekken van nieuwe plekken tijdens haar reizen.

Noa van der Hoeven

Noa van der Hoeven

secretariaat@freekfontein.nl

Administratief medewerker en een spin in het web voor zowel onze klanten als collega’s. Noa haar passie is het helpen van mensen en dit doet ze met veel enthousiasme. Noa woont in Leidschendam-Voorburg en in haar vrije tijd sport ze graag, daarnaast is ze dol op reizen. Ook vind ze het leuk om gezelligheid op te zoeken bij vrienden en familie.