info@freekfontein.nl 070 - 30 30 051

Ons team

Freek Fontein

Freek Fontein

freek@freekfontein.nl

Register Makelaar Taxateur Wonen en sinds 2002 oprichter en eigenaar van Freek Fontein Makelaardij. Woont al vanaf zijn 1e levensjaar in Den Haag en inmiddels al lang samen met echtgenote Sandra en hun zoon en dochter. Hobby’s zijn fitness/cardio, reizen, muziek en voldoende tijd proberen te maken voor vrienden en gezin.

Steven Went

Steven Went

steven@freekfontein.nl

Gecertificeerd Makelaar Wonen en sinds 2016 werkzaam bij ons kantoor. Steven staat bekend om zijn enthousiasme en enorme betrokkenheid bij zijn klanten. Steven is 34 jaar, woont sinds zijn geboorte in Den Haag en tennist in zijn vrije tijd op een behoorlijk niveau. Daarnaast is hij gek op sporten, reizen en lekker eten.

Denise Claasen

Denise Claasen

secretariaat@freekfontein.nl

Administratief medewerker en uw eerste contact bij binnenkomst op ons kantoor en aan de telefoon. Altijd opgewekt en bereid om u te helpen en met u mee te denken en inmiddels onmisbaar geworden in ons team! Denise woont in Rijswijk, is moeder van dochter Lilou van 12 jaar en tennist graag actief in haar vrije tijd.

Sandra Fontein

Sandra Fontein

sandra@freekfontein.nl

Assistent Makelaar en medewerker Expats en Rentals. Sandra is vanaf de oprichting in 2002 betrokken bij en werkzaam voor het kantoor van haar man. Zij is parttime werkzaam op kantoor en combineert dit met haar rol binnen haar gezin met 2 lieve tienerkinderen. Hobby’s van Sandra zijn reizen, gezellige dingen ondernemen met vrienden en familie.

Gary Linsley

Gary Linsley

info@haaglandenfa.nl

Onafhankelijk en erkend financieel adviseur met 20 jaar ervaring in de financiële dienstverlening. Gary is gespecialiseerd in hypotheekadvisering, particuliere schadeverzekeringen en aanvullende pensioenen. Sinds 2013 maakt Gary onderdeel uit van ons team. Gary is getrouwd, heeft 2 kinderen en in zijn vrije tijd studeert hij Italiaans.

Amanda Castan

Amanda Castan

secretariaat@freekfontein.nl

Enthousiast administratief medewerker en is begin dit jaar ons team parttime komen versterken. Met haar achtergrond in de makelaardij kon zij moeiteloos aansluiten. Amanda is sociaal gedreven en is moeder van een puberzoon. Zij houdt van een gezonde levensstijl waarin sport en lekker eten centraal staan.