info@freekfontein.nl 070 - 30 30 051

Costa Blanca

 

De Costa Blanca en Costa Calida met 320 dagen zon per jaar en door de WHO uitgeroepen tot de gezondste streek ter wereld!

Variatie is het sleutelwoord in de regio Costa Blanca en Costa Calida. Of het nu in de diverse landschappen en natuurschoon wordt gevonden; van ruige kusten tot met sneeuw bedekte bergtoppen, met prachtige watervallen, of de ontspannen en ruim 400 kilometer lange zandstranden, met natuurlijk de haven metropool Alicante Stad. Dan is er het eten; kiezen uit een Valenciaanse paella - schaal-en schelpdieren, vlees en, tegenwoordig, ook een vegetarische optie, of een typisch lokaal gerecht zoals Arroz con costra.

Als uw smaakpapillen nog avontuurlijker zijn, waarom probeert u niet een gerecht uit een van de vele andere restaurants gerund door internationale koks die van de regio houden en uit alle hoeken van de wereld komen. De toevloed van expats uit verschillende landen geeft ook de Costa Blanca en Costa Calida een prachtige kosmopolitische uitstraling, zowel in de grote steden en in de kleinere dorpen en urbanisaties.
De meeste bewoners of bezoekers doen het rustig aan, doch rustig aan kan hier ook geheel iets anders betekenen, een actief sociaal leven of het nu gaat over een club of vereniging, een sport of andere interesses. Er is echt iets te doen voor iedereen, jong en oud, langs de Costa Blanca, natuurlijk de stranden, maar er is ook veel voor de natuurliefhebber, de zonaanbidder, verwende golfer, de geschiedenis of gewoon mensen op zoek naar rust.
De drie moderne luchthavens van Alicante, Murcia en Valencia zijn allemaal gemakkelijk te bereiken via het moderne autowegennet dat Spanje heeft. in april 2006 heeft de World Health Organisatie bevestigd dat de Costa Blanca en Costa Calida dit een van de gezondste plaatsen in de wereld is om te wonen. Dus of u nu wandelt langs de Middellandse Zee of zittend op het terras geniet van een lokale wijn te kijken naar de lichten van een nabijgelegen stad, het is zo glashelder als de nabijgelegen oceaan.
De Costa Blanca en Costa Calida heeft zoveel te bieden en maakt het leven de moeite waard. 
 

Gratis vrijblijvende oriëntatietrip in de Costa Blanca en Costa Calida

Dat is wat we op de MASA Oriëntatie- trips doen.
Wij vragen u wat u zoekt en laten ons team van experts het dan voor u zoeken.
Wij zorgen voor het hotel, maaltijden en een begeleide privé-trip langs de woningen met de juiste stijl, in de door u gekozen regio's en binnen het door u aangegeven budget. Daarna geven wij u ruimte om het allemaal in u op te nemen en de highlights van de omgeving te kunnen zien.
U zal geen druk ervaren, dat is niet onze manier van werken.
U hoeft alleen zelf de vlucht te betalen, de rest wordt compleet verzorgd op onze kosten en is gegarandeerd geheel vrijblijvend zonder verdere verplichtingen, ook als u besluit na de oriëntatie trip niets te kopen.

Vraag hier een oriëntatie-trip of meer informatie aan via ons kantoor!

Agentschap Freek Fontein Makelaardij met Masa Int.

Vanaf 2018 hebben wij als Freek Fontein Makelaardij ervoor gekozen om onze werkzaamheden uit te breiden en zijn een exclusieve agentschap voor regio Zuid Holland aangegaan met MASA International.
Dit betekent dat wij u vanuit uw eigen woonplaats direct, persoonlijk, professioneel en in het Nederlands kunnen begeleiden met uw Spaanse aankoop onder de zon, samen met alle professionals van MASA in Spanje.
Hierbij is het enorm belangrijk om met de juiste partner een degelijke aankoop te doen, waarbij vertrouwen, ervaring en het juiste aanbod van bestaande of nieuwbouw woningen gekoppeld aan een persoonlijke begeleiding in uw eigen taal de basis vormen voor een succesvolle aankoop.
MASA is niet alleen de grootste makelaar van de Costa Blanca en Calida, maar tevens ook de oudste. Met 40 jaar ervaring als Spanjemakelaar aan de Costa Blanca en Calida, heeft MASA alle kennis in huis om u te helpen bij de aankoop van uw woning; voor vakantie, pensionering, permanente bewoning, verhuur, als investering of gewoon voor uw eigen plezier. MASA heeft inmiddels meer dan 36.000 families aan een nieuwe woning geholpen. Er is geen druk bij als u bij MASA koopt, veel van onze klanten komen bij ons terecht via een persoonlijke aanbeveling. 
De enige makelaar van de gehele Costa Blanca en Costa Calida met een ISO 9001 certificering . Dit betekent dat u er 100% kunt op vertrouwen dat u de beste hulp krijgt en dat alles tot in de puntjes goed geregeld is.
Wij bieden een “laagste prijs garantie”, dit wil zeggen dat u erop kunt vertrouwen de beste mogelijke koop te doen door voor MASA te kiezen.

Uw interesse is gewekt ? Kijk op onze site WWW.MASA.NL voor het complete en actuele woningaanbod en bekijk online digitale  brochure

Het internationale MASA team


Het Nederlandse MASA team

Neem contact op

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie.