Costa Blanca

 

De Costa Blanca en Costa Calida met 320 dagen zon per jaar en door de WHO uitgeroepen tot de gezondste streek ter wereld!

Variatie is het sleutelwoord in de regio Costa Blanca en Costa Calida. Of het nu in de diverse landschappen en natuurschoon wordt gevonden; van ruige kusten tot met sneeuw bedekte bergtoppen, met prachtige watervallen, of de ontspannen en ruim 400 kilometer lange zandstranden, met natuurlijk de haven metropool Alicante Stad. Dan is er het eten; kiezen uit een Valenciaanse paella - schaal-en schelpdieren, vlees en, tegenwoordig, ook een vegetarische optie, of een typisch lokaal gerecht zoals Arroz con costra.

Als uw smaakpapillen nog avontuurlijker zijn, waarom probeert u niet een gerecht uit een van de vele andere restaurants gerund door internationale koks die van de regio houden en uit alle hoeken van de wereld komen. De toevloed van expats uit verschillende landen geeft ook de Costa Blanca en Costa Calida een prachtige kosmopolitische uitstraling, zowel in de grote steden en in de kleinere dorpen en urbanisaties.
De meeste bewoners of bezoekers doen het rustig aan, doch rustig aan kan hier ook geheel iets anders betekenen, een actief sociaal leven of het nu gaat over een club of vereniging, een sport of andere interesses. Er is echt iets te doen voor iedereen, jong en oud, langs de Costa Blanca, natuurlijk de stranden, maar er is ook veel voor de natuurliefhebber, de zonaanbidder, verwende golfer, de geschiedenis of gewoon mensen op zoek naar rust.
De drie moderne luchthavens van Alicante, Murcia en Valencia zijn allemaal gemakkelijk te bereiken via het moderne autowegennet dat Spanje heeft. in april 2006 heeft de World Health Organisatie bevestigd dat de Costa Blanca en Costa Calida dit een van de gezondste plaatsen in de wereld is om te wonen. Dus of u nu wandelt langs de Middellandse Zee of zittend op het terras geniet van een lokale wijn te kijken naar de lichten van een nabijgelegen stad, het is zo glashelder als de nabijgelegen oceaan.
De Costa Blanca en Costa Calida heeft zoveel te bieden en maakt het leven de moeite waard. 
 

Onze 4 daagse geheel vrijblijvende oriëntatietrip in de Costa Blanca en Costa Calida

Dat is waar het op de MASA Oriëntatie- trips om draait.
Wij vragen u wat u zoekt en laten ons team van experts in Spanje het dan voor u zoeken.
MASA zorgt voor en betaalt de hoteovernachtingen, alle maaltijden op basis van vol pension en een begeleide privé-trip door uw eigen Nederlands sprekende adviseur welke u de regio laat zien en u bezoekt tevens diverse woningen in de door u gekozen regio's en binnen het door u aangegeven budget.
geven wij u ruimte om het allemaal in u op te nemen en de highlights van de omgeving te kunnen zien.
U zult totaal geen druk ervaren, dat is niet onze manier van werken.
U hoeft alleen zelf de vliegtickets naar en van Alicante te betalen, de rest wordt compleet verzorgd op onze kosten en is gegarandeerd geheel vrijblijvend zonder verdere verplichtingen, ook als u besluit na de oriëntatie trip niets te kopen.

Vraag hier een oriëntatie-trip of meer informatie aan via ons kantoor!

Agentschap Freek Fontein Makelaardij met Masa Int.

Vanaf 2018 hebben wij als Freek Fontein Makelaardij ervoor gekozen om onze werkzaamheden uit te breiden met marketingactiviteiten voor de Spaanse makelaar MASA International.
Dit betekent dat wij u vanuit uw eigen woonplaats direct, persoonlijk, professioneel en in het Nederlands kunnen informeren over uw Spaanse aankoop onder de zon samen met alle professionals van de Spaanse makelaar MASA International.
Ook biedt MASA de mogelijkheid om, indien nodig, een (aanvullende) hypotheek in Spanje af te sluiten middels onze eigen financieel adviseur welke met alle grote nationale banken werkt en de regeltjes daar als geen ander kent.
Hierbij is het enorm belangrijk om met de juiste partner een degelijke aankoop te doen, waarbij vertrouwen, ervaring en het juiste aanbod van bestaande of nieuwbouw woningen gekoppeld aan een persoonlijke begeleiding in uw eigen taal de basis vormen voor een succesvolle aankoop.
MASA International is niet alleen de grootste makelaar van de Costa Blanca en Calida, maar tevens ook de oudste. Met meer dan 40 jaar ervaring als Spanjemakelaar aan de Costa Blanca en Costa Calida, heeft MASA alle kennis in huis om u te helpen bij de aankoop van uw woning; voor vakantie, pensionering, permanente bewoning, verhuur, als investering of gewoon voor uw eigen plezier. MASA heeft inmiddels meer dan 38.000 families aan een nieuwe woning geholpen. Er is geen druk bij als u bij MASA koopt, veel van onze klanten komen bij ons terecht via een persoonlijke aanbeveling. 
De enige makelaar van de gehele Costa Blanca en Costa Calida met een ISO 9001 en API certificering . Dit betekent dat u er 100% kunt op vertrouwen dat u de beste hulp krijgt en dat alles tot in de puntjes goed geregeld is.
MASA biedt een “laagste prijs garantie”, dit wil zeggen dat u erop kunt vertrouwen de beste mogelijke koop te doen door voor MASA te kiezen.

Uw interesse is gewekt ? Kijk op de site WWW.MASA.NL voor het complete en actuele woningaanbod en bekijk online digitale  brochure

Het internationale MASA team


Het Nederlandse MASA team

Neem contact op

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie.