15-Jaar

Woning verkopen

U wilt uw woning verkopen? Wij hebben jarenlange ervaring en helpen u graag en goed!
Het verkopen van uw woning is een spannend traject waarbij u met allerlei, vaak onbekende, zaken in aanraking komt waar u niet altijd direct raad me weet. Logisch, want een woning verkopen doet u waarschijnlijk maar enkele keren in uw leven.
Wij begeleiden u tijdens het gehele proces, waarbij wij alles in het werk stellen om de hoogst mogelijke verkoopprijs voor u te realiseren, binnen een voor u acceptabele termijn.
We hebben een proactieve aanpak, gaan actief op zoek naar een potentiële koper en denken met u mee tijdens het verkoopproces. Is de potentiële koper enthousiast over uw woning, maar valt de keuken bijvoorbeeld  niet in de smaak? Dan zoeken wij samen met de potentiële koper naar een passende oplossing.
U krijgt te maken met één van onze twee makelaars, Freek Fontein of Steven Went. Deze blijft uw persoonlijke aanspreekpunt gedurende het hele verkooptraject.  Wel zo prettig.

Wij vinden het belangrijk onze klanten en hun wensen goed te kennen en nemen de tijd om ons te verdiepen in uw situatie.  Want elke klant en verkoop is uniek en vraagt dus om een eigen persoonlijke aanpak.

Wat doen wij als full-service verkoopmakelaar voor u?
Wij:
• stellen een optimale, marktconforme vraagprijs  en marktwaarde van uw woning vast;
• maken een pakkende verkooppresentatie van uw woning, inclusief fotoreportage, 2D/3D plattegronden, video
  en passende omschrijving;
• vermelden uw woning op Funda.nl en op andere websites waaronder  Vbo.nl,  Freekfontein.nl, en Jaap.nl;
• vermelden uw woning op Facebook, Twitter, YouTube  en in onze etalages; 
• plaatsen een opvallend ´Te Koop´ bord;
• zorgen voor gratis deelname aan de landelijke openhuizendag 2x per jaar;
• verzorgen bezichtigingen en bespreken de resultaten daarvan met u;
• voeren onderhandelingen namens u;
• maken de koopakte op;
• leveren alle benodigde stukken aan notaris;
• inspecteren de woning voor notariële overdracht;
• begeleiden u tot en met sleuteloverdracht bij de notaris. 

Hoe ziet het verkoopproces er uit?
Een van onze  makelaars neemt eerst vrijblijvend uw woning op en hoort uw wensten aan, op een voor u gewenst moment.  Ieder huis is uniek en vergt een op maat gesneden plan van aanpak dat wij opstellen en met u bespreken. U krijgt een gedegen advies met daarbij de beste verkoopstrategie, de getaxeerde, actuele marktwaarde van uw woning en onze adviesvraagprijs. En de te verwachten verkooptijd.
Wij betrekken u optimaal/maximaal tijdens het verkooptraject en is regelmatig persoonlijk en nauw contact. Zo plaatsen wij de verkooppresentatie van uw woning pas ná uw goedkeuring op diverse websites zoals Funda. En koppelen wij bezichtigingen direct na afloop persoonlijk aan u terug. 
U krijgt uw eigen online verkoop dossier waarop u 24/7 kunt inloggen om de laatste status van het traject in te zien.
En wanneer u vragen heeft, kunt u ons buiten kantoortijden telefonisch bereiken.

Potentiële kopers van uw woning kunnen, in overleg met u, ook buiten kantooruren bij ons terecht voor bezichtigingen en telefonische informatie over uw woning.‚Ä®Zodra er een bieding op uw woning komt van een kandidaat koper, wordt deze uitgebreid met u besproken en adviseren wij u over de beste strategie. Wij onderhandelen namens u op professionele wijze en maken de koopakte na overeenstemming met kopers op waarin uw belangen worden gewaarborgd. 
Voor de ondertekening nemen wij de koopakte uitgebreid met u door.
En wij dragen tot slot zorg voor een correcte afwikkeling van de eigendomsoverdracht bij de notaris, nadat wij samen met u en kopers de woning hebben geïnspecteerd.

Kosten van onze dienstverlening
De kosten voor onze dienstverlening verschillen per woning en het verkooptraject en zijn afhankelijk van uw wensen. U ontvangt van ons altijd vooraf een aantrekkelijk voorstel op maat.

Heeft u interesse om uw woning te verkopen? Neem dan vrijblijvend contact op en wij bespreken graag de mogelijkheden met u.