15-Jaar

Zoek in ons aanbod

Er zijn 46 objecten gevonden

Den Helderstraat 102's-Gravenhage
verkocht onder voorbehoud
IN RUSTIGE EN KINDVRIENDELIJKE STRAAT GELEGEN 4-KAMER HOEK APPARTEMENT OP DE 2E (TOP) VERDIEPING MET EIGEN FIETSENBERGING EN ZONNIG ACHTERBALKON OP HET ZUIDOOSTEN! DE WONING LIGT OP EIGEN GROND, OP STEENWORP AFSTAND VAN HET OPENBAAR VERVOER, WINKELCENTRA LEYENBURG EN LEYWEG, HET ZUIDERPARK, DE UIT
Drebbelstraat 306's-Gravenhage
verkocht
GOED ONDERHOUDEN (UITGEBOUWDE) 4-KAMER PARTERREWONING MET 81M2 WOONOPPERVLAKTE, 29M2 KELDERRUIMTE, EEN RUIME VOORTUIN EN EEN ZONNIGE ACHTERTUIN MET HOUTEN BERGING! DE WONING LIGT IN EEN RUSTIGE KINDVRIENDELIJKE STRAAT EN MAAKT DEEL UIT VAN EEN GEZONDE EN ACTIEVE VERENIGING VAN EIGENAREN. BOVENDIE
Meidoornstraat 12's-Gravenhage
verkocht
Zeer hoogwaardig en luxe gerenoveerd 4-kamer appartement op de eerste etage met riant terras gesitueerd op het zonnige zuidwesten! Tijdens de renovatie in 2019 is werkelijk alles aangepakt: alle leidingen in huis zijn vervangen, nieuwe CV installatie, geheel nieuwe elektra, nieuwe kozijnen, al het
Lange Dreef 176Rijswijk
verkocht onder voorbehoud
OPEN HUIS VRIJDAG 7 JUNI A.S. VAN 15.30 - 17.30 UUR!!! Uitstekend onderhouden 3-laagse split-level eengezinswoning gelegen aan het water in de rustige en kindvriendelijke woonwijk "De Strijp"! Deze prachtige woning beschikt onder meer over een moderne woonkeuken, een luxe badkamer, een zonnig bal
Damasstraat 26's-Gravenhage
verkocht onder voorbehoud
WEES ER SNEL BIJ!! Deze KEURIG ONDERHOUDEN PARTERRE met 2 slaapkamers, diepe ZONNIGE TUIN op het Zuidoosten met stenen berging, actieve V.v.E en uitzicht op groen plantsoen met speelplaats aan voorzijde. Deze woning is zonder opknapkosten te betrekken en heeft kunststof kozijnen met dubbel glas e
Hopmanstraat 4's-Gravenhage
verkocht
-English translation below- Fraai gelegen aan een brede straat in de wijk De Singels ligt dit uitstekend onderhouden en op de begane grond middels prachtige 2,5 meter diepe serre uitgebouwd herenhuis met voor- en zeer zonnige achtertuin op het Zuidwesten! U krijgt verder de beschikking over maar lie
Weidevogellaan 68's-Gravenhage
€ 349.000,- k.k.
Keurig onderhouden aan brede laan gelegen herenhuis (119m2/B.J.2000) met 3 woonlagen, 5 slaapkamers en tuin op het Noordwesten met berging. De woning is rustig gelegen in een kindvriendelijke wijk nabij diverse scholen, kinderdagverblijf, zwembad, het winkelcentrum, openbaar vervoer en binnen 5 minu
Fellowshiplaan 2Nootdorp
€ 625.000,- k.k.
Met dit object heeft u werkelijk iets unieks! Deze ONDER ARCHITECTUUR ONTWORPEN WATERVILLA (B.J.2008/ 191m2) is HOOGWAARDIG AFGEWERKT, heeft 4 slaapkamers, 2 BADKAMERS, een EIGEN BERGING en PARKEERPLAATS, TUIN en TERRAS aan het WATER op het Zuidwesten. Ideale rustige ligging vlakbij winkelcentrum De
Koers 5Nootdorp
verkocht
U wilt wonen op een levendige locatie aan de rand van winkelcentrum ‘De Parade’ in een KEURIG VERZORGDE en FRAAI AFGEWERKTE MAISONNETTE (113m2/B.J.2003) op de 1e en 2e verdieping met 3 SLAAPKAMERS en privé BERGING. Zoek niet verder! Ervaar het genot van een modern appartementencomplex met LIFT en mo
Kerklaan 65Zoeterwoude
verkocht
Keurig onderhouden hoek-eengezinswoning met ruime zonnige achtertuin (ZW), vrijstaande houten berging en achterom. De woning ligt aan een brede en kindvriendelijke straat op loopafstand van de dorpskern met winkels, scholen, kinderopvangen, sportfaciliteiten en het openbaar vervoer. Bovendien zijn
Piet Heinstraat 132A's-Gravenhage
€ 500.000,- k.k.
* English translation below! In de gezellige Piet Heinstraat op de hoek van de Zoutmanstraat (Zeeheldenkwartier) met haar vele internationale winkeltjes en gezellig cafés gelegen ruim en licht driedubbel bovenhuis (155m2) met een geweldig terras van ca. 6 m² op het Zuidoosten. Recent zeer smaakvol
Dakota 5Nootdorp
€ 798.000,- k.k.
* English translation below! Deze sfeervolle VRIJSTAANDE VILLA (B.J.2008/165m2) is gesitueerd in een doodlopende straat met in totaal 10 villa’s aan de rand van de kleinschalige villa wijk van Nootdorp ‘Landgoed van Vermeer’ met tuin op het ZUIDWESTEN met VLONDER aan het WATER en aangebouwde GARAGE