15-Jaar

Zoek in ons aanbod

Er zijn 46 objecten gevonden

Tulpstraat 9gRijswijk
verkocht
Op een rustige plek in Oud Rijswijk gelegen 3-kamer appartement op de tweede verdieping met zonnig balkon, berging in de onderbouw en parkeer mogelijkheden op eigen terrein! Het appartement maakt deel uit van een goed onderhouden appartementencomplex met een zeer actieve en gezonde Vereniging van E
Hoog Buurlostraat 95's-Gravenhage
verkocht onder voorbehoud
IN EEN RUSTIGE STRAAT GELEGEN UITSTEKEND ONDERHOUDEN 4-KAMER APPARTEMENT OP DE EERSTE ETAGE MET DRIE SLAAPKAMERS EN EEN ZONNIG BALKON OP HET NOORDWESTEN! DE WONING IS GUNSTIG GESITUEERD NABIJ DE GEZELLIGE WINKELSTRAAT “DIERENSELAAN”, STADSPARK HET ZUIDERPARK EN OP LOOPAFSTAND VAN OPENBAAR VERVOER M
Da Costalaan 33Rijswijk
verkocht onder voorbehoud
WEES ER SNEL BIJ! In de groene, rustige en gewilde wijk CROMVLIET ligt deze TURN-KEY / VOLLEDIG HOOGWAARDIG GERENOVEERDE PARTERRE (111m2) met 3 slaapkamers en diepe tuin op het Westen. Hier vindt u alle voorzieningen liggen op loopafstand, zoals winkels en restaurants in het gezellige centrum van Ou
Isingstraat 108's-Gravenhage
verkocht onder voorbehoud
In het gewilde Laakkwartier gelegen ruim en licht 3-kamer appartement met achterbalkon op het zuidoosten! Het appartement maakt deel uit van een actieve, gezonde Vereniging van Eigenaren. Bovendien zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van diverse winkels, het openbaar vervoer, scholen, centrum Oud
Ieplaan 38Rijswijk
€ 235.000,- k.k.
Op loopafstand van het centrum van Oud Rijswijk in de geliefde BOMENBUURT ligt deze FRAAIE en ZEER LICHTE HOEK BOVENWONING (95m2/1922) met actieve V.v.E.. U heeft hier de beschikking over 2 slaapkamers, een BALKON op het westen en een zeer ruime woonkamer met gezellige en praktische woonkeuken. I
Keukenhoflaan 66's-Gravenhage
verkocht
Hoogwaardig afgewerkte en PERFECT ONDERHOUDEN 6 kamer herenhuis (144 m2/B.J.2007) met extra DAKKAPEL. gelegen in de jonge luxe kindvriendelijke wijk ‘Parkzicht’ welke grenst aan een park. De wijk ligt tegen Rijswijk en Wateringen aan, het centrum van Den Haag is gemakkelijk bereikbaar via het openba
Treubstraat 10F008Rijswijk
verkocht
IN HET MODERNE APPARTEMENTENCOMPLEX DE HOFMEESTERS (BOUWJAAR 2015) GELEGEN 3-LAAGSE HOFWONING MET ZONNIG TERRAS, EIGEN FIETSENBERGING EN PRIVÉ PARKEERPLAATS IN DE AFGESLOTEN PARKEERGARAGE! DE WONING VERKEERT IN UITSTEKENDE STAAT VAN ONDERHOUD EN IS VANWEGE DE HOGERE LIGGING EN DE GROTE RAAMPARTIJE
Guirlande 206's-Gravenhage
verkocht
English text below! RUSTIG en in het groene MIDDEN van villapark “BOSWEIDE”, ligt deze MODERN AFGEWERKTE VRIJSTAANDE jaren ’30 stijl VILLA (164 m2) met 4 slaapkamers, 2 badkamers, dakkapel en garage. Ideale ligging t.o.v. 2 winkelcentra, uitvalswegen A4, A12 en A13, diverse scholen w.o. THE BRITISH
Minister Aalberselaan 54Rijswijk
verkocht onder voorbehoud
PRIMA ONDERHOUDEN en KEURIG AFGEWERKT 3 kamer HOEK appartement op de 2e verdieping met actieve V.v.E., BERGING in de onderbouw. Gesitueerd tegenover kleinschalig winkelcentrum met o.a. een Plus markt en in de nabijheid van winkelcentrum In de Boogaard en basisschool. Ook is de ligging ideaal t.o.v.
Rijswijkse Landingslaan 165's-Gravenhage
verkocht onder voorbehoud
Uitstekend onderhouden 6/7-kamer herenhuis (deels split-level) met schitterend uitzicht over groenstrook en water! Deze ideale gezinswoning beschikt onder meer over een moderne woonkeuken, een luxe badkamer, een royale living (met plafondhoogte van 3.75m!), 5 slaapkamers, een oprit met parkeermogel
Guirlande 26's-Gravenhage
€ 845.000,- k.k.
*English translation below! FRAAI GELEGEN op een perceel van 473m2, ligt deze MARKANTE VRIJSTAANDE jaren ’30 VILLA (181m2/2002) met 3 (voorheen4) SLAAPKAMERS, BIJKEUKEN, AANGEBOUWDE GARAGE en DIEPE ACHTERTUIN met VEEL PRIVACY. Ideale ligging t.o.v. E.P.O, THE BRITISH SCHOOL, SHELL RIJSWIJK winkels,
Terletdreef 1Nootdorp
€ 769.000,- k.k.
-English tekst below! HOOGWAARDIG AFGEWERKTE UITGEBOUWDE VRIJSTAANDE VILLA (175m2/B.J. 2009) MET OPRIT, INPANDIGE BERGING EN 2 BADKAMERS. Gelegen in de jonge Nootdorpse villawijk De Venen’ op loopafstand van het centrum ‘De Parade’, lagere en middelbare scholen, de British School en recreatiegebiede